Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/malerserritslev.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Vi udfører – VELKOMMEN HOS MALER SERRITSLEV
Vi udfører2023-01-06T19:48:28+00:00

VI ER EKSPERTER INDENFOR SPARTLING, TAPETSERING OG MALING

KONTAKT OS

Gormsgade 14A 7100 vejle
– 28 28 96 27
Send mail
KONTAKT OS I DAG

VI UDFØRER

Hos Maler Serritslev udføres alt inden for malerfaget, vi har base i Vejle, men arbejder i hele landet.

Farvevalget giver dig mulighed for, at gøre rummet personligt.
Lyse farver bevirker at et rum virker større, hvor mørke farver vil få rummet til at virke mindre. En mørk endevæg vil samle rummet, mens neutrale farver vil give rummets indhold mere fokus.
Lyset spiller en stor rolle for, hvordan vi opfatter farverne. Det er derfor vigtigt at vurdere, hvilken farve der vil være den rigtige for dig.

Lidt om gipsarbejde
Gipsarbejde kan være en vanskeligt proces og kræver erfaring. Vi har arbejdet med gips i mange år, og har alle de nødvendige redskaber, der skal til for, at give det perfekte resultat.
Prøv at se vores “før/efter” billeder.

Facader-gavle
Der er et hav af muligheder indenfor facade og gavlmaling.
Silikatmaling er en facademaling, der er blevet meget populær. Den giver huset bedre mulighed for at ånde, da det er et meget diffusionsåbent produkt. Dett giver et bedre indeklima, og forlænger murværkets levetid.
Silikonemaling er god til at male sokler, men kan også benyttes på facader og gavle.
Det er en maling, der holder overfladen ren og næsten vedligeholdelsesfri, da skidt og snavs har svært ved at binde på overfladen. Derved fremstår malerarbejdet flot i mange år.

Filt
Filt efterlader det moderne udtryk med glatte vægge, og skarpe hjørner.
Vi oplever at flere og flere kunder ønsker dette moderne look, som er meget “in” for tiden. Fordelen ved filt er, at det er nemt at reparere, i modsætning til tapet.
Vi anvender primært forgrundet filt, da det er hurtigere at arbejde med og derved sparer dig for tid og penge. Men hvis du har andre præferencer, er vi selvfølgelig fleksible og imødekommende.

Denne hjemmeside benytter cookies til at forbedre din oplevelse. Ok